Voor alle diëten kan je bij Beauty & Strength terecht

Decoratief element met roos

Gewicht verliezen betekent een verminderde calorie-inname. Zo kan je lichaam je vet reserves aanspreken om toch de nodige energie te voorzien. Naast sporten, is een aangepast eetpatroon belangrijk. Hierbij kunnen we je adviseren en hulp aanbieden, zowel qua voeding als supplementen. Is het voor dat maatje minder, de fanatieke sporter of de doordeweekse recreatieveling, ons ruime assortiment voorziet voor iedereen iets! 

We geloven er sterk in dat alles wat je wil bereiken, kan worden verwezelijkt.

Gezonde voeding

Voor gezonde voeding moet je bij Beauty & Strength zijn! Bij ons vind je een groot assortiment terug, zoals caloriearme sauzen, siropen, chocopasta, enzovoort. Veel van onze producten zijn immers lactose of glutenvrij. Aarzel niet contact met ons op te nemen voor meer informatie hieromtrent.

Beauty & Strength

Gemakkelijk en blijvend vermageren

Decoratief element met roos

Voor mensen die hun dieet serieus willen aanpakken, hebben we een hele reeks aan producten die je snel en blijvend kunnen helpen gewicht te verliezen. Van vetverbranders tot dieetmixen, van eiwitshakes tot afslanksupplementen: je vindt het allemaal bij Beauty & Strength. Bovendien helpen onze detox-producten of low carb-producten om je vorm op pijl te houden als de grootste inspanning van je dieet voorbij is. Shakes, repen, poeders, dranken, siropen, snacks of zelfs volledige maaltijdvervangers: wij hebben alles in huis om je op een gemakkelijke en blijvende manier te laten afvallen.

Persoonlijke begeleiding