Een persoonlijke begeleiding op maat

decoratief element met roos

Voor al je vragen omtrent dieet kan je steeds vrijblijvend terecht in onze winkel. Voor mensen die echt serieus zijn in het behalen van hun doel kan je bij ons tevens terecht voor persoonlijke begeleiding.

Een man met ervaring

Andries is al vanaf zijn 14 jaar bezig met bodybuilding en fitness. Daardoor is hij nu een specialist geworden is op het vlak van gezonde voeding, dieetproducten en voedingssupplementen. Hij kent het lichaam dan ook door en door en weet perfect welke producten in welke combinatie gaan en op welk momenten ze moeten genomen worden om het lichaam te verkrijgen waar je al zo lang van droomt. Een bezoek aan Beauty & Strength is dus onontbeerlijk als je vragen hebt over hoe je verder moet met je training. In de winkel krijg je bovendien vrijblijvend advies! Lukt het niet om de winkel binnen de openingsuren te bezoeken? Bel ons even op en we maken een afspraak wanneer het wel past voor jou!

Afslanken

Uitstekende begeleiding

decoratief element met roos

Ben je serieus met je trainingsplannen, maar weet je niet hoe je nu best je producten inneemt? Andries biedt ook een persoonlijke begeleiding aan. Hiervoor krijg je een aangepast voedingsschema, gewichtsmeting, vetmeting, en zo verder. Uiteraard kan je met verdere vragen altijd bij Andries terecht. Ook voor opvolging op lange termijn kan Andries je helpen. Hiervoor wordt maandelijks een gewichtsmeting en een vetmeting gedaan en wordt het voedingsschema aangepast wanneer nodig. 

Spieropbouw