De specialist in Tessenderlo en omstreken om je spiermassa te vergroten

Decoratief element met roos

Spieropbouw is niet gemakkelijk. Er bestaat dan ook enorm veel informatie hierover op internet, die niet altijd even betrouwbaar is. Bij Beauty & Strength kan je terecht bij een specialist, iemand die reeds vele jaren zelf bodybuilder is, en die dus zowel de spieropbouw als de producten door en door kent!

Wij spreken uit ervaring

Bij Beauty & Strength kan je terecht voor een persoonlijke begeleiding. Andries weet uit ervaring hoe moeilijk de spieropbouw is en hoe lastig het is om de spiermassa te behouden. Gezien ieder lichaam anders is opgebouwd, is het immers niet mogelijk om een standaard voedingsplan op te stellen of om een standaard trainingssysteem voor te leggen. Andries kan je helpen met zowel je voeding als je trainingssessies vast te leggen, aangepast aan jouw noden en gebaseerd op jouw lichaam. Om jouw lichaam de extra boost en ondersteuning te kunnen bieden, bieden wij een breed gamma aan voedingssupplementen om je nog sneller en beter je doel te bereiken. In onze winkel ben je altijd welkom voor persoonlijk advies!

Persoonlijke begeleiding

De beste producten

Decoratief element met roos

Samen met het trainingsschema is de voeding heel belangrijk. Eiwitten zijn hierin heel belangrijk, alsook trage koolhydraten, gezonde vetten, en veel groenten en fruit. Uiteraard vermijd je best toegevoegde suikers. Hoewel het perfect mogelijk is om al deze zaken uit gewone voeding te halen, is wat extra hulp hierbij altijd welgekomen. Je kan bij ons dan ook terecht voor tal van voedingssupplementen, zoals Whey proteïnes, eiwitshakes, aminozuren, koolhydraten en zo verder! Aarzel niet een bezoekje te brengen aan onze winkel en we zullen je met veel plezier uitleggen welk product het best bij je past.

Afslanken